Få dit liv tilbage med akupunktur

By | 25. august 2015

Det er utrolig hæmmende for ens liv og livskvalitet at skulle leve med smerter i benene, følelsesløshed, kramper og lammelser. Det er ikke desto mindre hverdagen for de mange patienter, der lider af iskias. Iskias dækker både over, at nerverne i benene kommer i klemme i rygraden, og at man generelt oplever smerter på bagsiden af benene. 

Begge dele kan afhjælpes med et akupunkturforløb. Det kunne for eksempel være hos akupunkturklinikken Acunova. De har lavet et behandlingsforløb specielt til patienter med iskias. Hos dem vil du hurtigt opleve, at dine smerter mindskes og til sidst helt forsvinder. Du får fem behandlinger fem dage i træk for få den bedste effekt af akupunkturen. 

Langt de fleste vil kunne mærke en forbedring efter de første to til tre behandlinger, og nogle oplever helt at være smertefrie efter de fem behandlinger og kunne genoptage deres liv, som det var før. Andre har brug for nogle behandlinger mere for at være helt smertefrie. 

Enkelte vil slet ikke opleve en forbedring efter de fem gange. Så stopper Acunova behandlingen. Acunovas behandlinger virker hurtigt, og du skal dermed opleve en forbedring i løbet af de fem behandlinger. Ellers er det spild af din tid, at du får flere behandlinger, og Acunova er ikke ude på at spilde din tid.