Sådan afhjælpes iskias hurtigt

By | 28. november 2016

Iskias kan behandles hurtigt og effektivt hos Boel Akupunktur

Iskias smerter er ofte ulidelig. Det kan blive umuligt at sidde i bilen, i en sofa eller på en kontor stol. Nogle har endda smerter når de står og ligger.

Ved iskias forårsaget af en klemt iskias nerve kan smerterne blive så voldsomme, at almindelig smertestillende medicin ikke kan hjælpe. Nogle læger udskriver psykiatrisk medicin til den slags situationer. Problemet er bare, at den type medicin nedsætter intelligensen og gør at man kan få besvær med at følge med i så enkle ting som dagligdags samtaler.

Smerterne er normalt forårsaget af et problem i lænden, der gør at iskias nerverne bliver klemt. Det kan også komme fra en spændt muskel i ballen, der trykker på nerverne.

I dag kan det heldigvis behandles hurtigt og effektivt.

Herunder kan du se et video klip, hvor Bent Christensen fortæller, hvordan hans kroniske smerter ned i højre ben, blev afhjulpet på få dage af Boel Akupunktur. Før behandlingerne kunne han kun gå 5 min. Efter 5 behandlinger kunne han gå 30 min uden smerter i benet. Nu er det faktisk konditionen, der sætter grænsen for hvor langt han kommer på gå ben.

 

Ind imellem kan fysioterapi eller kiropraktik hjælpe folk med iskias. Man skal dog være klar over at det normal tager betydelig længere tid.

Boel Akupunktur har i dag klinikker i København, Århus, Odense og Aulum ved Herning.

For dem, der har lidt af iskias i længere tid, skal man regne med 5 behandlinger hurtigt efter hinanden. Hver behandling koster kr 500,- I alt bliver det 2500,-

Men set i forhold til et liv i smerter er det en lille pris.

Når du får din iskias helbredt med akupunktur, slipper du også for at fylde din krop med farlig kemisk medicin. I nogle tilfælde kan bivirkningerne fra medicinen bliver værre end den oprindelige lidelse, man fik medicinen imod.