Akupunktur hjælper mod kroniske smerter i benene

By | 11. februar 2016

Mange danskere lider af kroniske smerter i benene, og der er meget lidt at gøre ved det. Mange tager til både fysioterapeut og kiropraktor uden resultat. Den danske akupunkturklinik Acunova har dog gode erfaringer med at bruge akupunktur til behandling af iskias og generelt smerter i benene.

1,6 % af den danske befolkning oplever, at deres iskiasnerve kommer i klemme i lænden og dermed giver store smerter i benene. Hele 43 % af befolkningen oplever dog smerter i samme område af andre grunde. Lige meget hvad der er grunden til smerterne i benene, kan akupunktur i mange tilfælde hjælpe på det. 

Acunova har selv gennem en årerække videreudviklet deres akupunkturform. Ved at prøve af på sig selv og deres kolleger har de fundet frem til nye akupunkturpunkter på kroppen, som ikke har været brugt før, men som er meget gavnlige i behandlingen af blandt andet iskias, men også en lang række andre sygdomme og typer af smerter. 

Selvom akupunkturformen er relativt ny, er den dog meget velafprøvet allerede, og Acunova har oplevet gode resultater med den. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. De har dermed patienter fra det meste Danmark. Hvis du kommer langvejs fra eller fra udlandet, kan de hjælpe dig med overnatningsmuligheder i forbindelse med deres klinik i Aulum.