Akupunktur kan hjælpe mod smerter i benene

By | 11. februar 2016

Iskias er et begreb, der dækker over smerter, som går ned på bagsiden eller ydersiden af et eller begge ben. Tilstanden kan være utrolig smertefuld, og man kan både opleve føleforstyrrelser, kraftnedsættelse, kramper og endda lammelse. Hos nogle har det udviklet sig til kroniske smerter, som man har svært ved at behandle. Derfor kan der ofte gå lang tid, før der er udsigt til bedring. 

Hos Boel Akupunktur har vi dog heldigvis fundet en behandling, der virker hurtigt. Vi tilbyder behandling af iskias med en moderne form for akupunktur, kaldet AcuNova. Og faktisk er vi en af Europas førende klinikker på området. Vores akupunktører er blandt landets mest erfarne, så du vil altid få en behandling af højeste kvalitet. Faktisk er vores behandling så effektiv, at vi allerede vil se en forbedring hos patienter efter bare én uge. Er der mod forventning ikke sket en bedring på dette tidspunkt, så vælger vi at stoppe forløbet igen. På den måde undgår vi at sende vores patienter ud i unødvendigt lange behandlingsforløb uden resultater.

Døjer du med smerter i benene, så klik på hjemmesiden og læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Her kan du også bestille tid til din første behandling!