Behandling mod iskias

By | 25. august 2015

Akupunktur er gået hen og blevet meget populær, og flere og flere begynder at bruge det, fordi det netop har vist at kunne kurere flere ting. Det kan bl.a. helbrede migræne, muskelsmerter, gigt, tennisalbue og mange andre ting.

Akupunktur har også vist sig at være gavnligt ved behandling af iskias

Førhen betød iskias, at iskiasnerven, som er den nerve, der går fra lænden og ned i benene, at den blev klemt i lænden. I dag er der kun få, der oplever at få den form for iskias, hvor iskiasnerven sidder klemt fast. I dag bruger man begrebet iskias om smerterne fra lænden eller ballerne, som går ned på bagsiden eller på ydersiden af det ene eller begge ben. Iskias kaldes også iskiassmerter eller ondt i benene.

Iskias kan være smertefuldt, og nogen gange virker fysioterapi eller kiropraktik ikke. Og det er heller ikke altid, at smertestillende kan tage alle smerterne. Smertestillende kan af og til tage smerterne, men det helbreder det aldrig, så smerterne kommer som regel igen, når de smertestillende er holdt op med at virke.

Akupunktur har vist sig at virke med behandling af iskias. Flere har oplevet, at akupunktur har hjulpet dem af med smerterne efter få dages behandling.