Behandling af Iskiassmerter

By | 21. juli 2015

Mange mennesker oplever smerter i benene, der populært kaldes iskias. Smerterne går fra lænden eller balderne ned i benene, og for mange er disse smerter gået hen og blevet kroniske. Det vil sige, at det etablerede behandlingssytem ikke umiddelbart kan gøre andet end at udskrive smertestillende medicin. Men det kan faktisk ofte hos Boel Akupunktur: http://acunova.dk/

Hos de erfarne akupunktører har de fundet en behandling, der ofte kan lindre og behandle iskiassmerter af alle typer. Og selv hvis smerterne er kroniske, kan de ofte hjælpe meget hurtigt. Hvis ikke der er resultater indenfor en uge, stopper behandlingen simpelthen. Med andre ord, lover de hurtige forbedringer for selv svære tilfæde af iskiassmerter. Boel Akupunktur har haft gode resultater med patienter, der helt har opgivet at få gavn af både fysioterapeut og kiropraktor.

Iskiassmerter er i dag en samlet beskrivelse for smerter, der går ned i benene fra lænden eller ballerne. Tidligere mente man, at alle den type smerter på en eller anden måde var relateret til iskiasnerven, der netop går ned i benene fra lænden. I dag ved man, at det kun er tilfældet hos ganske få patienter, men udtrykket bruger man stadig. Er du i tvivl om, om akupunktur er noget for dig, kan du i første omgang ringe til Boel Akupunktur og tage en uforpligtende snak.