Behandling af iskias med akupunktur

By | 25. august 2015

Boel Akupunktur er en af Europas førende klinikker inden for traditionel og moderne kinesisk akupunktur. Vores klinikker finder du i både København og Midtjylland, og vores behandlere er alle meget erfarne og kompetente. Vi har mulighed for at tilbyde alternativ behandling mod en række forskellige lidelser og sygdomme, og vi har stor succes med vores behandlinger! Vi går ind for en behagelig og afslappet dialog med vores patienter, og vi vil se hurtige resultater!

En af de ting, vi har stor succes med at behandle, er iskias. Dette er en betegnelse, der dækker over de smerter, der stammer fra ballen eller lænden og stråler ud i et eller begge ben. Vores behandling af iskias består af akupunktur, og vi ser stor bedring hos vores patienter efter behandlingen. Faktisk vil vi se resultater efter allerede en uge, ellers vælger vi at stoppe behandlingsforløbet igen. 

Klik her for at høre en af vores tidligere patienter med iskias fortælle om, hvordan han oplevede sit behandlingsforløb. På AcuNovas hjemmeside kan du også læse mere om Boel Akupunktur, og du kan finde information om iskias og de mange andre lidelser, vi har mulighed for at behandle. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak!