Alternativ behandling af iskiassmerter

By | 25. august 2015

Boel Akupunktur er en akupunkturklinik, som findes både i hjertet af København og i Midtjylland. Vores behandlere er nogle af landets mest kompetente og erfarne, og de har mange år bag sig som akupunktører. Vi er meget glade for at kunne sige, at vi har fundet en behandling af iskiasnerve, som virker. Vi har rigtig gode oplevelser med at behandle patienter med ondt i benene eller iskias med AcuNova akupunktur. På vores hjemmeside kan du høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet, og hvordan de oplevede forbedring efter kun få dage i behandling.

Og det er faktisk et vigtigt emne for os: uanset hvad vi behandler, så vil vi se en hurtig fremgang hos vores patienter, så de undgår at komme ud i unødvendigt lange behandlingsforløb, som ikke giver nogen effekt. Når det gælder iskiassmerter, så vil vi se resultater inden for den første uge af behandlingerne – ellers vælger vi simpelthen at standse forløbet igen.

Vil du lære mere om Boel Akupunktur og vores behandlingsmetoder, så klik ind på vores hjemmeside. Her finder du også masser af information om iskias og om, hvordan du kan bestille tid til din første behandling. Er du i tvivl om noget, så giv os et kald og få en uforpligtende snak.